Zodiac Wheel

winmasters logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Winmasters

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Mr. Bit

slotV logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit SlotV

mozzart logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Mozzart

ProviderEGT (Amusnet)
RTP95.53
Role5
Linii de plata5
Rotiri gratuiteNu
ScatterDa
WildDa
JackpotDa
VolatilitateMica spre Medie
Tip de jocPacanele cu dublaje
Taguri de jocZodiac, Wild
Bet Minim0.20
Bet Maxim500

Dintotdeauna, oamenii au fost fascinați de stele și de secretele ascunse în constelații. Mulți dintre noi ne întrebăm dacă astrele pot prezice viitorul sau dacă zodia noastră influențează destinul. Dacă și tu ești un astfel de curios, avem vești excelente pentru tine. Zodiac Wheel, un joc online cu tematică astrologică, te invită într-o lume plină de mister și magie, unde poți să îți testezi norocul în funcție de semnul tău zodiacal.

Nu numai că vei fi captivat de aerul său misterios, dar ai și șansa să câștigi unul dintre cele patru jackpoturi atrăgătoare. Și cel mai bun lucru? Poți să te bucuri de toate acestea gratuit! Deci, ești gata să vezi cât de norocoasă este zodia ta?

Ce este Zodiac Wheel?

Zodiac Wheel este un slot online fascinant, inspirat din lumea astrologiei și a magiei stelelor. Acest joc se adresează atât celor pasionați de zodiac și semnele sale, cât și celor care sunt în căutarea unei escapade distractive din rutina zilnică.

Dintr-o privire tehnică, Zodiac Wheel face parte din prestigioasa colecție de jocuri EGT și se mândrește cu o grafică de invidiat. Slotul se desfășoară pe un fundal albastru intens, reprezentând cerul înstelat, și include simboluri speciale precum astrologi celebri, ghicitoare și obiecte caracteristice astronomiei, ca telescopul. Totul este pus în scenă pentru a te transporta într-o lume în care secretele stelelor sunt la îndemâna ta.

Structura jocului este alcătuită din 5 role și 3 rânduri, având 5 linii de plată dispuse simetric pe marginea ecranului. Deși Zodiac Wheel nu dispune de o melodie constantă pe fundal, atmosfera este însuflețită de efecte muzicale la fiecare rotire a tamburilor și atunci când se formează combinații câștigătoare sau apar simboluri speciale. Totul este gândit astfel încât să ofere o experiență de joc fluidă și intuitivă, cu butoanele esențiale plasate în partea de jos a ecranului.

O altă caracteristică remarcabilă este prezența personajelor-cheie, un astrolog și o ghicitoare, care joacă roluri esențiale în dinamica jocului și în potențialele câștiguri pe care le poți obține. Indiferent dacă alegi să te joci gratuit sau cu mize reale, Zodiac Wheel oferă aceeași calitate și emoție.

În concluzie, Zodiac Wheel este mult mai mult decât un simplu joc de păcănele. Este o invitație de a explora cosmosul, de a încerca să descifrezi misterul stelelor și de a te bucura de un joc cu tematică astrologică bine gândită și plină de surprize.

Simboluri și Mize Zodiac Wheel

Zodiac Wheel, inspirat de magia astrelor și de puterea semnelor zodiacale, se distinge prin simbolurile sale variate și pline de semnificații. Acestea sunt proiectate pentru a aduce jucătorului nu doar emoție, ci și recompense generoase.

 1. Simboluri Principale:

  • Astrologul: Acest simbol are o valoare maximă impresionantă. La pariu maxim, poate oferi plăți de până la 60.000 de monede.
  • Ghicitoarea: Un alt simbol central al jocului, ghicitoarea poate aduce câștiguri de până la 10.000 de monede.
  • Telescopul: Reprezentând dorința umană de a explora universul, acest simbol poate genera câștiguri de până la 10.000 de monede.
  • Giroscopul: Acest instrument astronomic oferă plăți de până la 4000 de monede.
  • Simbolurile cărților de joc (A, K, Q, J): Aceste simboluri de bază pot aduce jucătorului plăți de până la 2000 de monede.
 2. Simboluri Speciale:

  • Simbolul Wild (Roata cu Zodiac): Acesta are puterea de a înlocui orice alt simbol, cu excepția celui Scatter, facilitând formarea de combinații câștigătoare. Valoarea sa ajunge până la 2000 de monede.
  • Simbolul Scatter (Harta cu Stele): Este un simbol cu o valoare aparte, având potențialul de a genera câștiguri de până la 10.000 de monede.
  • Stelele: Aceste simboluri pot aduce beneficii variate, de la bonusuri și rotiri gratuite până la jackpoturi și funcții speciale.

Fiecare simbol din Zodiac Wheel a fost gândit pentru a se potrivi perfect cu tematica astrală și mistică a jocului. În plus, modul în care aceste simboluri se combină și interacționează poate duce la câștiguri semnificative pentru jucător, transformând experiența într-una cu adevărat memorabilă.

Cum joc Zodiac Wheel demo?

Zodiac Wheel demo, parte a colecției EGT, este un slot care, în ciuda tematicii sale complexe, rămâne ușor de jucat, respectând regulile clasice ale jocurilor de acest gen.

Butoane și funcții:

  • Butonul de informații (i): Ideal pentru cei la început de drum sau pentru cei care doresc să se familiarizeze cu jocul, acest buton îți prezintă valorile simbolurilor și funcțiile speciale.
  • Balanța: În partea stângă a ecranului, vei putea monitoriza suma de care dispui, fiind un instrument util mai ales când joci pe bani reali.
  • Miza: La selectarea unei valori de miză, rotirea pornește automat. De asemenea, rotirea poate fi inițiată și prin apăsarea tastei Space de pe tastatură.
  • Butonul Autoplay: Ideal pentru rotirile automate, fie că sunt bonusuri sau rotiri la mize modeste. Cu toate acestea, această funcție dezactivează opțiunea de dublare Gamble.
  • Ultimul câștig: Acesta îți permite să verifici suma obținută din ultima combinație câștigătoare.
  • Butonul de volum: Deși Zodiac Wheel nu are o melodie de fundal constantă, muzica și efectele sonore contribuie la atmosfera jocului. Butonul de volum îți permite să controlezi aceste sunete.

Zodiac Wheel demo este un joc accesibil, fie că ești un începător sau un jucător experimentat. Cu o tematică astrală captivantă și funcții intuitive, acest slot promite ore de distracție și potențialul unor câștiguri generoase.