Versailles Gold

Las vegas logo

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Las Vegas

winbet rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Winbet

maxbet bonus de ziua ta

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Maxbet

888 casino rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la 888

ProviderEGT (Amusnet)
RTP96.09
Role5
Linii de plata10
Rotiri gratuiteDa
ScatterDa
WildDa
JackpotDa
VolatilitateMedie spre mare
Tip de jocPacanele cu speciala
Taguri de jocSoare, Rege, Cardinal
Bet Minim0.20
Bet Maxim300

Când auzi cuvântul „Versailles”, este aproape imposibil să nu te gândești la opulența regală, la grandiozitatea palatelor și la eleganța epocii Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea. Acum, imaginați-vă că toată această măreție și istorie a fost încapsulată într-un joc de păcănele online care nu numai că vă transportă înapoi în timp, dar vă oferă și oportunitatea de a câștiga premii fabuloase.

Da, vorbim despre Versailles Gold, o creație maestră de la EGT. Cu un design inspirat direct din coridoarele palatului Versailles, acest joc abundă de simboluri regale, oferind în același timp și funcții moderne precum rotiri gratuite, simboluri scatter/wild și un jackpot progresiv pe 4 nivele.

Pregătiți-vă să vă îmbrăcați în ținutele de gală și să intrați în lumea de aur a Versailles, unde istoria și șansa la câștig se împletesc într-un dans regal. Dacă ești pregătit pentru această aventură, atunci alătură-te nouă în descoperirea tuturor secretele pe care Versailles Gold le păstrează pentru jucătorii săi.

Ce este Versailles Gold?

Versailles Gold este mai mult decât un simplu joc de păcănele. Este o invitație în lumea opulenței regale, unde fiecare jucător are ocazia să trăiască pe măsura unui rege. Cu un RTP impresionant de 96.09% și o volatilitate de la medie la ridicată, jocul promite câștiguri considerabile pentru cei dispuși să exploreze secretele palatului Versailles. Scena este plasată chiar în inima acestui palat, unde pe cele 5 role și 3 rânduri ale jocului apar simboluri ce evocă lumea aristocratică: de la literele clasice 10, J, Q, K și A, până la elemente distincte ale curții regale, precum calești luxoase, cardinali, regina și, desigur, Regele Soare însuși.

Însă, ce face cu adevărat special Versailles Gold este sigiliul regal, un simbol cu dublă funcție, atât Wild cât și Scatter. Acesta nu numai că înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, dar la apariția a 3 sau mai multe sigilii, declanșează și runda bonus de rotiri gratuite. În această rundă, un nou simbol Wild este selectat aleatoriu, oferind șanse sporite de câștig.

Dacă ești familiarizat cu alte creații EGT, atunci interfața Versailles Gold îți va fi familiară, având asemănări cu jocuri populare precum 40 Super Hot sau Dice Roll. Este important să menționăm că acest joc pune accent pe câștiguri mai mari, dar mai rare, reflectându-se astfel în volatilitatea sa. Lansat în iulie 2014, Versailles Gold a devenit rapid un favorit în rândul pasionaților de jocuri de noroc, oferind o alternativă rafinată la sloturile tradiționale cu fructe. Deși poate nu a atins popularitatea unor titluri precum 100 Super Hot sau Burning Hot, Versailles Gold s-a dovedit a fi o adăugare valoroasă în portofoliul Amusnet, captivând jucătorii cu tematica sa istorică și premiile generoase.

Simboluri și Mize Versailles Gold

În Versailles Gold, fiecare detaliu și simbol evocă splendoarea și bogăția epocii regale. Jocul prezintă o gamă variată de simboluri și mize, oferind jucătorilor oportunitatea de a decide cum își doresc să se aventureze în această călătorie regală.

Mize: Mizele jocului sunt flexibile, începând de la valori minime de 0.10 și putând ajunge până la 3.00 credite EGT. Acestea se pot înmulți cu numărul de linii de câștig alese, care variază între 1 și 10. Astfel, jucătorul are libertatea de a selecta între 1, 3, 5, 7 sau 10 linii de câștig, în funcție de strategia și bugetul său.

Simboluri:

 • Simbolurile clasice ale cărților de joc, precum 10, J, Q, K și A, oferă premii care încep de la 10x și 15x.
 • Cardinalul și caleașca luxoasă, simboluri distincte ale curții regale, pot aduce un câștig de până la 75x pentru o combinație de 5 simboluri identice.
 • Regina, reprezentând eleganța și grația curții, oferă un premiu generos de 200x.
 • Regele, figura centrală a jocului, poate aduce un câștig impresionant de 500x.
 • Sigiliul regal, care servește atât ca simbol Scatter, cât și Wild, oferă un premiu de 250x pentru o combinație de 5. Însă, combinația supremă este aceea în care Regele apare pe toate rolele de joc, aducând astfel un câștig uriaș de 5000x!

Pe lângă aceste simboluri și premii, Versailles Gold oferă și o funcție Gamble, ideală pentru cei care doresc să își dubleze câștigurile mai mici, de până la 35x. Nu în ultimul rând, jocul dispune și de un Jackpot Progresiv, al cărui potențial câștig este afișat pentru fiecare suita de cărți în partea de sus a ecranului de joc, sporind astfel emoția și așteptările jucătorilor.

Cum joc Versailles Gold demo

Versailles Gold demo este o variantă excelentă pentru cei care doresc să se familiarizeze cu jocul înainte de a plasa mize reale. Acesta îți oferă o experiență completă, replicând fidel jocul original, dar fără riscul pierderii banilor reali. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te bucura de această variantă demo:

 1. Accesarea Jocului:

  • Pentru a începe, dă click pe butonul „Joacă Gratis”.
 2. Informații Generale:

  • Înainte de a te avânta în joc, este recomandat să arunci o privire peste secțiunea de informații, pe care o poți accesa dând click pe butonul marcat cu litera „i” (în meniu sau sub rolele de joc). Aici vei descoperi valoarea fiecărui simbol și modul în care poți activa rotirile gratuite.
 3. Setarea Pariului:

  • În partea de jos a ecranului, ai opțiunea de a alege valoarea pariului dorit. Pariurile disponibile sunt: 0.10, 0.50, 1.00, 2.00 sau 3.00 credite EGT. Valorile pot fi ajustate ușor, în funcție de preferințele tale, folosind butoanele afișate. Numărul de linii de plată poate fi, de asemenea, selectat, dând click pe săgețile din dreapta sau stânga ecranului de joc.
 4. Începerea Rotirii:

  • După ce ai setat pariul, poți începe jocul propriu-zis apăsând pe săgețile pentru rotire. Dacă preferi un mod de joc mai rapid și fără întreruperi, poți opta pentru rotiri automate, accesând butonul portocaliu din stânga-jos a ecranului. Totuși, este recomandat să folosești această opțiune doar după ce te-ai familiarizat bine cu mecanica jocului.
 5. Caracteristici Adiționale:

  • Pe lângă rotirile obișnuite, Versailles Gold demo oferă și funcția Gamble, pentru cei care doresc să își mărească câștigurile. Acesta poate fi accesat din partea dreaptă a ecranului, lângă indicatorul ultimului câștig obținut.

Explorând această variantă demo, vei obține o înțelegere profundă a jocului Versailles Gold, pregătindu-te astfel pentru aventura cu mize reale.