Rise of Ra

Las vegas logo

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Las Vegas

winbet rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Winbet

maxbet bonus de ziua ta

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Maxbet

888 casino rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la 888

ProviderEGT (Amusnet)
RTP95.97
Role5
Linii de plata15
Rotiri gratuiteDa
ScatterDa
WildDa
JackpotDa
VolatilitateMedie spre mare
Tip de jocPacanele cu Egypt
Taguri de jocScarabei, Faraoni
Bet Minim0.30
Bet Maxim300

În adâncurile misterioase ale Egiptului Antic, unde secretele și comorile sunt păstrate cu sfințenie de-a lungul mileniilor, se naște o poveste care promite să te însoțească într-o călătorie captivantă. O lume fascinantă, plină de mister și aventură, te așteaptă să-ți dezvăluie secretele în slotul Rise of Ra. Este mai mult decât un simplu joc de păcănele; este o incursiune în trecutul străvechi al faraonilor și al zeilor lor măreți.

Cu o grafică impresionantă, plăți generoase și funcții dinamice, Rise of Ra se distinge ca un joc demn de atenția oricărui iubitor de sloturi. Dar, nu te lăsa păcălit doar de strălucirea aurului sau de promisiunea comorilor – în spatele acestor simboluri plătitoare se ascunde o poveste veche de mii de ani, gata să fie redescoperită. Ești pregătit să te aventurezi în această căutare epică și să revendici tezaurul trecutului? Rise of Ra te invită să descoperi răspunsul.

Ce este Rise of Ra Demo?

Rise of Ra Demo este o poartă către fascinanta lume a Egiptului Antic, îmbogățită printr-o experiență de joc grafică excepțională. Rise of Ra, produs de EGT, se diferențiază clar pe piața jocurilor de noroc, nu doar datorită temei sale captivante, ci și calității sale tehnice de excepție. În contextul în care piața este plină de sloturi care se inspiră din misterul și farmecul Egiptului, Rise of Ra reușește să se remarce printr-o abordare unică.

Grafica stilizată, care combina armonios realitatea istorică cu elemente inspirate din benzile desenate, aduce o prospețime care te invită să explorezi fiecare detaliu. EGT Interactive, producătorul din spatele acestui joc, a optat pentru o reprezentare estetică a simbolurilor care te poartă într-o călătorie între două lumi. Deși abordarea estetică este diferită, standardul tehnic nu a fost compromis, ci mai degrabă intensificat.

Structura jocului se aliniază la formatul clasic, având 5 role și 3 rânduri, oferind astfel o familiaritate necesară oricărui jucător. Cu toate acestea, Rise of Ra nu se limitează la aspectul său vizual. Cu un RTP de 95,97%, jocul garantează nu doar o experiență vizuală plăcută, dar și o rată de returnare către jucător competitivă, făcând din acest slot o alegere atractivă pentru cei care doresc să-și încerce norocul.

Rise of Ra Demo oferă o imersiune într-o lume antica, cu simboluri specifice tematicii, eliberându-se de clasicele cărți de joc, pentru a oferi o experiență autentică și inovatoare. Este o invitație deschisă pentru toți cei care doresc să se aventureze în lumea faraonilor, deplinându-se în mistere și recompense generoase.

Simboluri și Mize Rise of Ra Demo

Rise of Ra Demo, inspirat din misticismul Egiptului Antic, oferă jucătorilor o gamă variată de simboluri, fiecare având o valoare specifică. Aceste simboluri, când sunt aliniate corect pe cele 15 linii de plată ajustabile, pot deschide porțile către victorii semnificative.

Începem cu simbolurile de bază ale jocului:

 1. Faraonul și Regina: Aceste două simboluri regale reprezintă elita în Rise of Ra. Cu un potențial maxim de 15.000 de fise, sunt fără îndoială cele mai valoroase simboluri din joc.
 2. Fresca: Acest simbol pictural, care aduce aminte de arta murală a Egiptului, poate aduce până la 8.000 de fise.
 3. Sfinxul și Ochiul lui Horus: Ambele simboluri, încărcate cu semnificații profunde în cultura egipteană, pot aduce victorii de până la 5.000 de fise.
 4. Șacalul și Sceptrul & Biciul: Reprezentând puterea și venerarea în Egiptul Antic, aceste simboluri pot aduce până la 2.500 de fise.
 5. Ankh, Amfora, Șoimul și Cufărul: Cu toate având o semnificație specială în cultura și mitologia egipteană, aceste simboluri au o valoare maximă de 2.000 de fise.

Evident, Faraonul și Regina domină ca simboluri supreme, însă nu trebuie să neglijăm nici restul simbolurilor. Fiecare dintre ele poate contribui semnificativ la obținerea unei victorii.

Cum joc Rise of Ra demo?

Aventura în lumea Egiptului Antic te așteaptă la un click distanță. Rise of Ra demo, produs de EGT, este conceput pentru a-ți oferi o experiență de joc intuitivă și fluidă. Dacă ești familiarizat cu păcănelele de la EGT, vei recunoaște imediat structura și funcționarea acestui joc. Dar, pentru cei noi în acest univers, iată pașii simpli de urmat:

 1. Deschiderea Jocului: Pentru a începe, dă click pe opțiunea „Joacă gratis” situată la începutul paginii. Acesta este pașaportul tău spre lumea Rise of Ra free slot.
 2. Interfața de Joc: Odată ce jocul s-a încărcat, vei observa butoanele de pariere și cel de redare plasate convenabil în partea de jos a ecranului.
 3. Selectarea Mizei: Alege din cele 5 valori disponibile pentru miza dorită, cu opțiuni ce variază de la 15 la 300 de fise. Un simplu click pe valoarea preferată îți setează pariul.
 4. Începerea Jocului: După ce ai stabilit miza, apelează la butonul de spin situat în partea dreaptă pentru a demara acțiunea. Dacă preferi un joc dinamic, menține butonul de spin apăsat.
 5. Joc Automat: Deasupra butonului de spin, vei găsi opțiunea de joc automat. Activează-o dacă dorești să te bucuri de mai multe runde consecutive fără a interveni manual.
 6. Dublarea Câștigurilor: Dacă ești într-o rundă câștigătoare, ai opțiunea de a dubla câștigul folosind butonul „X2” care se va afișa deasupra butonului de spin.
 7. Meniu și Setări: În colțul din dreapta jos, vei găsi butonul de meniu, unde poți accesa informații despre joc și ajusta setările Rise of Ra demo după preferințe.
 8. Linii de Plată: Pe ambele părți ale ecranului, poți vedea numărul de linii de plată. Alege între 15, 10, 7, 5 sau doar o singură linie, în funcție de strategia ta.

Acum, ești pregătit să te aventurezi în căutarea comorilor ascunse ale Egiptului Antic, în Rise of Ra demo. Fiecare spin te poate apropia de legendarele comori ale faraonilor!