Maxbet Bonus de Bun Venit – 1800 RON + 100 Rotiri Gratuite

Dacă ești în căutarea unui bonus generos la cazinoul online Maxbet, atunci ar trebui să arunci o privire la oferta de bun venit. Prin intermediul acestei oferte, jucătorii noi pot obține un bonus de 200% până la 1800 RON și 100 rotiri gratuite la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe. În acest articol, vei afla mai multe despre această ofertă și cum poți să o revendici.

maxbet bonus de bun venit

Maxbet Bonus de Bun Venit

Până la 1800 Lei, prin codul MAXBET200

Da click pe butonul „Obtine Bonus”

Ce presupune oferta cu bonus de bun venit Maxbet?

Maxbet Bonusul de Bun Venit este o ofertă exclusivă pentru jucătorii noi care efectuează prima depunere. Pentru a profita de această ofertă, trebuie să efectuezi o depunere de minimum 30 RON și să introduci codul promoțional MAXLUCKY în momentul în care efectuezi depunerea. În acest fel, vei fi eligibil pentru bonusul de 200% până la 1800 RON și cele 100 de rotiri gratuite.

Cum poți revendica oferta Maxbet bonus de bun venit?

Pentru a profita de această ofertă, trebuie să urmezi următorii pași:

  • Apasă butonul „Obține Bonus” de pe site-ul Ffbet.info pentru a accesa pagina de înregistrare.
  • Efectuează prima depunere de minimum 30 RON și introdu codul promoțional MAXLUCKY în momentul efectuării depunerii.
  • Primește bonusul de 200% până la 1800 RON și cele 100 de rotiri gratuite.

Condiții de rulaj pentru Maxbet bonus de bun venit

Pentru a putea retrage câștigurile obținute prin intermediul acestui bonus, trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj. Maxbet bonus de bun venit are o cerință de rulaj de 30x (bonus + depunere) și trebuie rulat înainte de a putea retrage orice câștig. Suma mizată pentru îndeplinirea regulilor nu trebuie să treacă de 25 RON. Rulajul poate fi realizat la toate jocurile din secțiunea Cazino, cu excepția jocului Aviator.

Bonusul Maxbet 200% până la 1800 RON + 100 rotiri gratuite poate fi rulat într-un interval de 30 de zile de la activare. După expirarea acestui interval, orice sumă bonus sau câștig existent în cont se retrage. După îndeplinirea cerințelor de rulaj, poți să retragi câștiguri de maximum 2000 RON.

Rotirile gratuite au o cerință de rulaj de 5x și pot fi rulate în maximum 7 zile de la activare. Câștigurile obținute prin intermediul acestora sunt disponibile la toate sloturile producătorului Greentube. Suma maximă ce poate fi mizată pentru rulaj este 25 RON. După terminarea rulajului pentru rotiri, suma maximă ce poate fi retrasă este tot 2000 RON. Dacă încerci să retragi înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj, orice bonus sau câștig din cont se anulează.

Concluzii Maxbet bonus de bun venit

Maxbet Bonus de Bun Venit este o ofertă generoasă pentru jucătorii noi, care le oferă oportunitatea de a câștiga mai mult în timp ce se distrează la cazinoul online Maxbet. Dacă vrei să profiți de această ofertă, asigură-te că introduci codul promoțional MAXLUCKY în momentul în care efectuezi prima depunere. Nu uita să citești cu atenție condițiile de rulaj și să joci responsabil!