Gates of Olympus Demo

betano rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Betano

superbet rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Superbet

winner rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Winner

luck casino rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Luck

ProviderPragmatic Play
RTP94.50
Role6
Linii de plata
Rotiri gratuiteDa
ScatterDa
WildNu
JackpotNu
VolatilitateMare
Tip de jocPacanele cu speciala
Taguri de jocZeus, Coroane, Multiplicator
Bet Minim0.20
Bet Maxim400

Zeus deschide porțile regatului sau în jocul de păcănele Gates of Olympus demo și poate fi foarte generos! Urcă pe muntele Olimp și poți fi recompensat cu până la 5.000x miza totală într-o singură rotire! Caută multiplicatorii de 500x, runda cu Rotiri Gratuite și câștigă premii incredibile pe o matrice cu 5 rânduri x 6 coloane și 20 linii de plată câștigătoare fixe. RTP-ul este excelent, de 96.50%, iar volatilitatea este ridicată. Grafica și coloana sonoră sunt dinamice, cu Zeus care aruncă fulgere pe role.

Ce este Gates of Olympus?

O odisee mitologică ce te transportă direct în inima Olimpului, Gates of Olympus demo este o capodoperă de joc creată de Pragmatic Play, care combină grafica impresionantă cu mecanici inovatoare de joc. Lansat inițial în 2021, acest slot a crescut în popularitate, devenind astăzi o alegere de top pentru mulți jucători și figurând constant în „TOP 10 păcănele populare” ale multor cazinouri online.

Designul său se distinge prin 6 role și 5 rânduri, având o structură care se abate de la clasicul format de slot, asemănându-se mai degrabă cu jocuri precum Sweet Bonanza. O caracteristică unică este sistemul de plată „Clusters”, care răsplătește jucătorii atunci când 8 simboluri identice apar oriunde pe ecran. Aceste simboluri apoi dispar, permițând altor simboluri să le ia locul și oferind astfel multiple oportunități de câștig într-o singură rotire.

Tema jocului este inspirată din mitologia greacă, cu un peisaj dominat de temple antice și zei puternici. Simbolurile reflectă această temă, prezentând elemente precum coroane, clepsidre, inele, cupe de aur și nestemate colorate. Însă, steaua acestei aventuri este Zeus, zeul suprem al cerului și al tunetului, care nu numai că este un simbol puternic în joc, dar și în mitologia greacă, fiind reprezentat adesea cu un fulger în mână.

Deși jocul Gates of Olympus demo oferă o experiență de bază captivantă, se distinge și prin funcțiile sale speciale. Multiplicatorii care pot ajunge până la 500x, simbolul Scatter reprezentat de Zeus care poate declanșa rotiri gratuite, și posibilitatea de a cumpăra direct runda bonus sunt doar câteva dintre surprizele care te așteaptă în spatele porților Olimpului.

Gates of Olympus nu este doar un joc de păcănele, ci o aventură epică care te provoacă să descoperi comorile ascunse ale zeilor și să te bucuri de o experiență de neuitat.

Simboluri și Mize Gates of Olympus

Descoperirea tărâmului divin din Gates of Olympus nu este doar o aventură mitologică, ci și o oportunitate de a obține câștiguri considerabile. Pentru a naviga cu succes în acest univers de sloturi, să ne familiarizăm cu simbolurile și mizele jocului.

1. Simboluri:

 • Pietre Prețioase: Acestea sunt simbolurile cu valoare mai mică și includ Rubinul, Ametistul, Citrinul, Smaraldul și Safirul.
 • Simboluri de Valoare Mare: Aici avem Cupa de Aur, Inelul, Clepsidra și Coroana, care aduc câștiguri mai mari atunci când formează combinații pe role.
 • Multiplicatori: Patru multiplicatori diferiți apar ca Nestemate cu Aripi de Înger, având culori precum verde, albastru, mov și roșu. Acești multiplicatori pot varia de la 2x la un impresionant 500x, crescând astfel câștigurile tale.
 • Scatter (Zeus): Simbolul lui Zeus nu numai că activează rotirile gratuite, dar este și cel mai bine plătit simbol, aducând un multiplicator de 100x pentru 6 apariții pe role.

2. Mize:

 • Jucătorii pot alege valoarea mizei, variind de la 0,04 RON la 2 RON, și numărul de fise, de la 1 la 10. Miza totală poate varia între 0,8 și 400 RON per rotire sau, pentru cei care aleg să folosească funcția Ante, între 1 și 400 RON.

3. Caracteristici Speciale:

 • Câștiguri în Cascadă: După fiecare combinație câștigătoare, simbolurile dispăr și sunt înlocuite, permițând formarea unor noi combinații câștigătoare.
 • Rotiri Gratuite: Activată prin obținerea a 4, 5 sau 6 simboluri Scatter, această rundă oferă, pe lângă rotiri gratuite, și multiplicatori generoși.
 • Mod Miza Specială: Prin achitarea unui pariu suplimentar de 25%, jucătorii au șansa de a crește apariția simbolurilor Scatter pe role.
 • Funcția Cumpără Rotiri Gratuite: Pentru cei nerăbdători, această funcție permite accesarea directă a rundei de rotiri gratuite în schimbul unei mize fixe.

Prin combinarea acestor simboluri și caracteristici, Gates of Olympus demo oferă o experiență de joc complexă și captivantă, care răsplătește jucătorii cu o serie de oportunități de câștig. Indiferent dacă ești un fan al mitologiei grecești sau pur și simplu cauți un joc de sloturi de calitate, acest joc este cu siguranță o alegere de top.

Cum joc Gates of Olympus Demo

Intrarea în tărâmul zeilor nu a fost niciodată atât de accesibilă. Cu Gates of Olympus demo, poți experimenta toată magia și splendoarea Olimpului fără a investi niciun ban. Dacă ești curios să descoperi cum să te aventurezi în acest univers fascinant, iată pașii simpli pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Pornește Jocul:

  • Fă clic pe butonul „Joacă gratis” și păcănelele se vor încărca în câteva momente, pregătite pentru a te introduce în lumea zeilor.
  • Stabilește miza dorită folosind butoanele „-” și „+”. Poți personaliza pariul total, valoarea monedelor și nivelul de pariere în funcție de preferințele tale.
  • După stabilirea mizei, apasă butonul cu săgeți circulare pentru a începe rotirea rolelor și a vedea ce comori îți oferă zeii.
  • Dacă preferi să te relaxezi și să observi, poți folosi funcția „autoplay”, care va roti rolele în mod automat pentru un număr specificat de runde.
 2. Funcționalități și Setări:

  • Pentru a afla mai multe despre simboluri, câștiguri și caracteristici speciale, butonul „i” este prietenul tău. Acesta îți va furniza toate informațiile necesare despre joc.
  • Personalizează experiența de joc după gusturile tale accesând meniul de setări, reprezentat de trei linii paralele din colțul stânga-jos. Aici, poți alege să activezi sau să dezactivezi muzica de fundal, să setezi rotirea rapidă și multe altele.
 3. Experimentează și Distrează-te:

  • Dacă dorești să vezi cum funcționează runda specială fără a aștepta să apară în mod natural, poți opta să o cumperi direct prin funcția specială de cumpărare.
  • Cu peste 1000 de jocuri gratuite disponibile, Gates of Olympus este doar vârful aisbergului. Dacă te bucuri de creațiile Pragmatic Play, multe alte aventuri te așteaptă.

Acum, cu aceste informații la îndemână, ești pregătit să te alături lui Zeus și să descoperi comorile ascunse din Gates of Olympus demo. Fie că ești un începător sau un veteran al păcănelelor, acest joc îți oferă o experiență divină, plină de surprize și câștiguri potențiale.