Fruit Cocktail Slot

betano rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Betano

superbet rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Superbet

winner rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Winner

luck casino rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Luck

ProviderNovomatic
RTP94.34
Role5
Linii de plata9
Rotiri gratuiteDa
ScatterDa
WildDa
JackpotNu
VolatilitateMare
Tip de jocPacanele cu fructe
Taguri de jocFructe, Speciala
Bet Minim9
Bet Maxim810

Dacă ești un pasionat al jocurilor de păcănele, cu siguranță ai auzit de Fruit Cocktail Slot, un joc care combină tradiția sloturilor clasice cu inovații moderne. Pregătește-te să intri într-o lume plină de culoare, cu simboluri de fructe care te vor captiva de la prima rotire.

În rândurile ce urmează, vei descoperi tot ce trebuie să știi despre acest joc, de la originile sale până la funcționalitățile speciale. Vei înțelege de ce Fruit Cocktail Slot a reușit să cucerească inimile jucătorilor și să își mențină popularitatea de-a lungul anilor.

Indiferent dacă ești un jucător începător sau unul experimentat, acest articol îți va oferi informații valoroase. Așadar, hai să ne aprofundăm împreună în universul Fruit Cocktail!

Ce este Fruit Cocktail Slot?

Fruit Cocktail Slot este un joc de păcănele care îmbină perfect tradiția sloturilor clasice cu particularitățile moderne. Spre deosebire de alte jocuri de tip pacanele 777 care au apărut înaintea lui, Fruit Cocktail vine cu funcții speciale, precum simbolurile wild și runde bonus, care măresc șansele jucătorilor de a obține câștiguri.

Principiul de bază al jocului este acela de a alinia pe o linie de plată un număr minim de 3 simboluri identice. Pentru a fi considerată validă, combinația câștigătoare trebuie să înceapă fie de pe prima, fie de pe a cincea rolă. Simbolul care aduce cele mai mari câștiguri este, fără îndoială, Fruit Cocktail. Alinează 5 astfel de simboluri și vei descoperi de ce este considerat regele acestui joc.

La o privire superficială, vei observa că majoritatea simbolurilor sunt fructe: mere, pere, lămâi, cireșe, piersici și pepeni. Acestea sunt acompaniate de simbolul wild, un cocktail delicios de fructe care poate înlocui orice alt simbol, cu excepția căpșunei. Dar, căpșuna nu este doar un fruct în acest context. Este simbolul bonus care, atunci când apare în număr de cel puțin trei, declanșează o rundă bonus, sporind astfel emoția și potențialul de câștig al jocului.

Dacă ești în căutarea unui joc care să îți ofere atât distracție cât și șanse mari de câștig, Fruit Cocktail Slot este alegerea perfectă. Cu reguli simple, dar cu funcții speciale care îl disting de restul, acesta rămâne un favorit în rândul pasionaților de păcănele.

Mize si Castiguri Fruit Cocktail

În timp ce unele jocuri de păcănele oferă rotiri gratuite, Fruit Cocktail nu se numără printre ele. În schimb, dispune de simbolul Wild, reprezentat de un cocktail de fructe, și de o rundă specială denumită „Joc Bonus”. Aceasta este activată de simbolul Căpșună: cu 3 căpșuni obții un Joc Bonus, cu 4 căpșuni primești 2 Jocuri Bonus, iar cu 5 căpșuni, îți sunt oferite 3 Jocuri Bonus.

Un aspect important de menționat este butonul AutoPlay, care nu permite activarea rundei Gamble. Dacă ești un jucător care dorește să beneficieze de această funcție, te sfătuim să eviți utilizarea AutoPlay. Fruit Cocktail îți oferă șansa la un jackpot impresionant de 125,000 de monede și permite pariuri ce variază de la 1 la 810 monede, cu un maxim de 90 pe linie. Simbolurile de bază îți pot aduce câștiguri generoase:

 • 5x Cireșe: 10 monede
 • 5x Caise: 20 de monede
 • 5x Lămâi: 50 de monede
 • 5x Mere: 100 de monede
 • 5x Pere: 200 de monede
 • 5x Pepeni: 500 de monede
 • 5x Cocktailuri de fructe (Wild): 2000 de monede
 • 5x Logo Fruit Cocktail: 5000 de monede

În timpul „Joc Bonus”, denumit și „Fever Time”, câștigurile sunt multiplicare în funcție de simboluri:

 • Cireșe: 2x
 • Caise: 5x
 • Lămâi: 10x
 • Mere: 20x
 • Pere: 50x
 • Pepeni: 70x
 • Logo Fruit Cocktail: 100x

Un alt aspect interesant este funcția Gamble, care îți permite să îți dublezi câștigurile. După fiecare rundă câștigătoare, ai șansa să alegi una dintre cele 4 cărți prezentate. Dacă alegi o carte cu o valoare mai mare decât cea a dealerului, câștigul tău se dublează. Dacă alegi o carte cu o valoare mai mică, îți pierzi câștigurile. Dacă valorile sunt egale, runda de dublaj se reia.

Așadar, Fruit Cocktail Slot este un joc plin de oportunități și surprize. Fie că ești în căutarea unui joc dinamic sau a unuia care îți oferă șanse mari de câștig, acesta este alegerea ideală pentru tine.

Cum joc Fruit Cocktail demo?

Dacă ești dornic să încerci Fruit Cocktail Slot fără a investi bani reali, varianta demo este alegerea perfectă. Aceasta îți oferă posibilitatea să te familiarizezi cu mecanica jocului și să îți dezvolți o strategie înainte de a juca pe bani reali.

Instrucțiuni de joc:

 1. Stabilirea Pariului:În partea dreaptă a ecranului, vei găsi butonul „BET”. Apasă pe el pentru a seta miza dorită. Poți să pariezi între una și 90 de fise pe fiecare linie de plată.
 2. Pornirea Jocului:Butonul „START” îți permite să începi jocul în mod manual. După o rundă în care ai câștigat, acesta se transformă în butonul „Take”, permițându-ți să colectezi câștigul. Simultan, butonul „BET” devine „RISK”, oferindu-ți șansa să încerci funcția Gamble.
 3. Joc Automat:Dacă dorești să joci fără întreruperi, folosește butonul „AUTO PLAY”. Acesta va porni rundele în mod automat.
 4. Informații despre Joc:Butonul „HELP” îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie despre joc.
 5. Linii de Plată:În partea stângă a ecranului se află butoanele care îți permit să selectezi numărul de linii de plată pe care dorești să pariezi.

Funcții speciale:

 • Funcția Gamble:După fiecare rundă câștigătoare, ai opțiunea de a miza câștigul într-un joc de șansă. Trebuie să alegi din 4 cărți una cu o valoare mai mare decât cea prezentată de dealer. Reușești? Câștigul tău se dublează. Greșești? Pierzi totul. Dacă cărțile au aceeași valoare, runda se reia.

Deși Fruit Cocktail este considerat un joc de păcănele 777 mai vechi, performanța și gameplay-ul său sunt la standarde înalte. Grafica simplă este compensată de dinamica jocului și de funcționalitățile diverse. Sunetele integrate completează atmosfera și îmbunătățesc experiența jucătorului.

Concluzie Fruit Cocktail Slot

Fruit Cocktail Slot este, fără îndoială, un joc legendar. În ciuda designului său clasic, oferă o experiență de joc dinamică, plină de surprize. De la primele rotiri, te vei lăsa purtat de ritmul său alert și vei descoperi de ce este atât de apreciat în rândul jucătorilor de păcănele. Indiferent dacă ești un începător sau un jucător experimentat, acest slot îți va oferi distracție și șanse reale de câștig.