Dice Roll

winmasters logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Winmasters

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Mr. Bit

slotV logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit SlotV

mozzart logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Mozzart

ProviderEGT (Amusnet)
RTP95.76
Role5
Linii de plata10
Rotiri gratuiteNu
ScatterDa
WildDa
JackpotDa
VolatilitateMedie spre mare
Tip de jocPacanele cu septari
Taguri de jocFructe, Septari, Zaruri
Bet Minim0.20
Bet Maxim300

În lumea jocurilor de noroc online, există o bijuterie care combină nostalgia jocurilor clasice de păcănele cu fructe cu grafica modernă și stilul de joc din noua generație. Dice Roll, creat de producătorii renumiți EGT, este exact acest amestec îmbătător. Cu simboluri strălucitoare de fructe, de la lămâi și portocale până la pepeni și prune, jocul reușește să capteze esența retro și să o îmbine cu elemente moderne, cum ar fi zarurile, care nu doar îi dau numele, ci și un twist interesant.

Cu un RTP impresionant de 95,76% și 10 de linii de plată, Dice Roll este alegerea perfectă pentru a începe ziua cu o cafea sau pentru a te relaxa seara cu prietenii. Descoperă magia și bucură-te de rafinamentul și distracția pe care acest slot le aduce în lumea jocurilor de noroc!

Ce este Dice Roll?

Dice Roll, produs de EGT, nu este doar un simplu slot cu fructe. Este o experiență de joc care redefinesc ce înseamnă sloturile clasice. În primul rând, este important de menționat că Dice Roll se distinge prin cele 4 jackpoturi progresive, oferind astfel jucătorilor șanse mai mari de câștig și un nivel suplimentar de excitație. Cu 10 linii fixe de plată și simboluri cu valori extrem de atractive, acest slot îți promite nu doar distracție, ci și posibilitatea de a obține combinații câștigătoare la aproape fiecare rotire.

Dar ceea ce face cu adevărat unic Dice Roll nu este doar structura sa, ci și designul său. Ecranul de joc iradiază cu culori futuriste și o tematică modernă, dând senzația unei digitalizări a clasicei atmosfere de fructe. Și când vorbim de combinații câștigătoare, jocul adaugă un strop de dramatism: fructele se aprind în flăcări, sunetele vibrante anunță fiecare premiu, transformând fiecare moment într-o adevărată sărbătoare vizuală și auditivă.

În plus, Dice Roll este proiectat pentru o interfață ușor de folosit. Butoanele sunt dispuse intuitiv pe ecran, făcând din sesiunea de pariere o experiență simplă și plăcută. În concluzie, Dice Roll nu este doar un joc, ci o aventură vizuală și sonoră, menită să te țină captiv în fața ecranului, așteptând cu nerăbdare următoarea combinație câștigătoare.

Simboluri și Mize Dice Roll Demo

Jocul Dice Roll, având fructele ca protagoniști principali, aduce jucătorilor o varietate de câștiguri atractive și frecvente. În ceea ce privește simbolurile, avem:

 • Lămâi și Cireșe: Acestea pot oferi plăți de până la 100 de credite.
 • Portocale și Prune: La fel ca lămâile și cireșele, acestea oferă plăți de până la 100 de credite.
 • Pepeni și Struguri: Aceste fructe suculente aduc dublu față de cele anterioare, cu plăți de până la 200 de credite.
 • Clopoței: Un simbol clasic în jocurile de slot, oferă plăți de până la 400 de credite.
 • Simbolul „7”: Aceasta este cifra norocoasă, cu plăți de până la 700 de credite.
 • Zarurile: Acestea sunt simbolurile Wild ale jocului, având capacitatea de a oferi plăți substantiale de până la 1500 de credite.
 • Scatter-ul: Este atracția principală, având potențialul de a oferi câștiguri uluitoare de până la 4000 de credite.

În ceea ce privește mizele, Dice Roll oferă jucătorilor 5 opțiuni de pariere: 10, 20, 50, 100 și 200 de credite EGT. Cu aceste mize, potențialul de câștig este impresionant. De exemplu, dacă reușești să obții 5 simboluri Scatter, care vin cu un multiplicator de x200, la o miză maximă de 200, poți câștiga 40000 de credite! Alte combinații atractive includ 5 zaruri pe o linie de câștig care aduc 15000 de credite, 7000 pentru cinci șeptari și 4000 pentru 5 clopoței. De asemenea, pepenii și strugurii pot oferi 2000 de credite pentru o combinație de 5, iar celelalte fructe 1000.

Mai mult decât atât, nu trebuie să uităm de jackpoturile progresive, care sunt afișate în partea de sus a ecranului și care pot fi câștigate în mod aleatoriu de jucători. Așadar, cu cât te dedici mai mult jocului Dice and Roll, cu atât cresc șansele tale de a fi marelui câștigător.

Cum joc Dice Roll demo?

Dacă te gândești să te aventurezi în universul fascinant al slotului Dice Roll demo, te afli în locul potrivit pentru a afla cum să începi. Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l ai în minte este că joci pentru distracție. Dice Roll este conceput pentru a oferi jucătorilor o experiență plăcută și intuitivă.

Pas cu pas, iată cum să te joci:

 1. Familiarizează-te cu ecranul de joc: Ecranul jocului este prietenos și oferă multe informații. În partea de sus, vei putea urmări valorile jackpoturilor, în ordine crescătoare. În partea inferioară se află butoanele de control, viu colorate și ușor de înțeles, care îți permit să ajustezi setările jocului.

 2. Stabilește-ți bugetul: În aceeași zonă, poți vedea câte credite ai la dispoziție. Acest lucru te ajută să îți gestionezi bugetul eficient și să te joci în mod responsabil.

 3. Setează pariul: În centrul meniului, ai opțiunea de a alege miza cu care dorești să joci. Stabilește suma potrivită pentru tine înainte de a rotești tamburii.

 4. Începe să rotești: După ce ai stabilit toate setările, poți începe jocul. Și nu uita, de fiecare dată când obții o rundă câștigătoare, ai și opțiunea de a activa funcția de dublaj, care îți poate mări câștigurile.

Puncte suplimentare de luat în seamă:

 • Combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta.
 • Șeptarii și clopoțeii sunt simbolurile cu cele mai mari valori, urmați apoi de fructe precum pepenii, strugurii și restul.
 • Funcția Gamble este o caracteristică interesantă, care te provoacă să ghicești culoarea corectă a unei cărți – roșu sau negru – pentru a dubla câștigurile tale.
 • Dacă preferi un joc mai relaxat, ai și opțiunea de autoplay, care îți permite să rotești rolele în mod automat pentru un număr prestabilit de ori.

În concluzie, Dice Roll demo este nu doar un joc plin de distracție, ci și foarte ușor de înțeles și jucat, chiar și pentru cei care sunt la primele lor încercări în lumea sloturilor online.