Burning Hot

Las vegas logo

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Las Vegas

winbet rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Winbet

maxbet bonus de ziua ta

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Maxbet

888 casino rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la 888

ProviderEGT (Amusnet)
RTP96.45
Role5
Linii de plata5
Rotiri gratuiteNu
ScatterDa
WildDa
JackpotDa
VolatilitateMedie
Tip de jocPacanele cu septari
Taguri de jocFructe, Septari, Trifoi
Bet Minim0.20
Bet Maxim500

În universul sloturilor online, există titluri care au reușit să se ridice deasupra mulțimii, să devină embleme ale jocurilor de noroc. Un astfel de titlu este Burning Hot, un joc produs de renumita companie EGT (Amusnet Interactive) care a reușit să capteze imaginația a milioane de fani din întreaga lume. Cu un design clasic care evocă nostalgia păcănelelor de odinioară, acest joc aduce în prim-plan fructele savuroase și șeptarii norocoși.

Dar ce face Burning Hot atât de special? Poate fi magia celor trei simboluri scatter sau tentația de a risca totul cu funcția gamble? Sau poate este pur și simplu atmosfera sa inconfundabilă, unde pepeni zemoși, cireșe lucioase și șeptari strălucitori te invită într-un dans al norocului? Haideți să ne aprofundăm și să descoperim secretele acestui joc care a devenit rapid un favorit în rândul pasionaților de păcănele.

Ce este Burning Hot?

Burning Hot, în esența sa, este mai mult decât un simplu joc de sloturi online; este o aventură prin universul clasic al fructelor, îmbrăcată într-o aură contemporană, unde nu doar că simbolurile clasice primesc o nouă viață, dar și jucătorii se regăsesc într-o experiență revigorată. Acesta este un joc care, prin intermediul unei grafici atrăgătoare, culori vibrante și animații moderne, aduce în prim-plan o experiență plină de adrenalină și stări pozitive.

Cu toate că se bazează pe o tematică de slot cu fructe, Burning Hot nu se mulțumește să ofere doar o replică a clasicelor păcănele. În loc de aceasta, adaugă un twist contemporan prin intermediul detaliilor grafice seducătoare și printr-o funcție de extindere a simbolurilor Wild care amplifică nivelul de adrenalină și anticipare. Acest simbol, odată apărut, se extinde pe întreaga rolă, înlocuind orice alt simbol și crescând astfel șansele de câștig.

Structural, Burning Hot se așază pe o grilă clasică, funcționând pe 5 linii plătitoare, cu 5 role și 3 rânduri, însă oferă jucătorilor o flexibilitate deosebită când vine vorba de mize. Astfel, poți alege să pariezi într-un interval foarte larg, de la 5 credite la 100 de credite EGT per rotire, fapt ce îl face accesibil pentru toate buzunarele și strategiile de joc. Și pentru că norocul favorizează pe cei curajoși, Burning Hot îți poate oferi un câștig impresionant – atingând o cotă de câștig de 600x miză, în momentul în care reușești să aliniezi o combinație de 5 simboluri Șapte Roșu pe o linie.

Așadar, Burning Hot nu este doar un joc, este o îmbinare armonioasă între tradițional și modern, între simplu și complex, creând astfel un mediu captivant și plin de surprize pentru orice pasionat al jocurilor de noroc.

Simboluri și Mize în Burning Hot Demo

Burning Hot Demo este o adevărată experiență vizuală și interactivă, oferind o serie de simboluri clasice și speciale care transformă fiecare rotire într-o ocazie de câștig. Dar care sunt aceste simboluri și ce valoare au ele?

Simbolurile Clasice:

 • Fructele: Începând cu cireșele, lămâile, prunele și portocalele, acestea sunt simbolurile de bază ale jocului. Deși pot părea că oferă câștiguri modeste, acestea pot aduce până la 2000 de puncte la miza maximă pentru o combinație de cinci simboluri identice. Și, având în vedere că fiecare câștig poate fi dublat, aceste fructe zemoase pot deveni sursa unor sume destul de generoase.
 • Clopoțelul: Acesta urmează în ierarhie, având un potențial de până la 4000 de puncte și plătind pe toate cele 5 linii de plată.
 • Pepenele roșu și strugurele: Cu o valoare echivalentă, aceste două simboluri pot ajunge la impresionantele 10000 de puncte EGT la miza de 100 EGT, în momentul în care apar în număr de cinci pe aceeași linie de plată.
 • Șeptarul: Simbol emblematic pentru multe jocuri de păcănele, șeptarul este și în Burning Hot Demo vedeta care aduce cel mai mare câștig, ajungând la nu mai puțin de 60000 de puncte EGT.

Simbolurile Speciale:

 • Wild (Trifoiul): Tradițional asociat cu norocul, trifoiul în Burning Hot Demo își menține renumele și funcționează ca simbolul Wild. Apare pe rolele 2, 3 și 4 și are capacitatea de a înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția dolarului și steluței.
 • Scatter (Dolarul și Steluța): Ceea ce face Burning Hot Demo să se distingă față de alte sloturi este prezența a două simboluri Scatter. Acestea sunt dolarul și steluța, iar prezența lor simultană aduce un plus de dinamism și oportunități de câștig. De remarcat este steluța mov care, atunci când apare în număr de trei ori pe ecran, oferă plăti generoase.

Fiecare simbol din Burning Hot Demo nu este doar un element grafic, ci o fereastră către potențiale câștiguri, fie că vorbim de fructe zemoase, clopoței luminoși sau simboluri speciale pline de surprize. Jucătorii au la dispoziție o paletă variată de simboluri și mize, care îmbină tradiționalul cu inovația, oferind astfel o experiență unică la fiecare rotire.

Cum joc Burning Hot Demo?

Burning Hot Demo se distinge prin simplitatea și accesibilitatea sa, fiind ideal atât pentru novici, cât și pentru jucătorii experimentați. Dacă ești gata să te avânți în lumea sa fascinantă, iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Lansarea Jocului: Primul pas este să apăși pe butonul „JOACĂ GRATIS”. Această acțiune îți va deschide meniul Burning Hott demo, unde vei fi întâmpinat cu o serie de opțiuni și informații esențiale.
 2. Setarea Mizei: Înainte de a începe, vei avea ocazia să selectezi miza pe care dorești să o pariezi. Fiecare jucător are libertatea de a alege în funcție de bugetul și strategia sa.
 3. Informații despre Simboluri: Meniul îți oferă, de asemenea, detalii legate de valoarea fiecărui simbol și despre funcțiile speciale ale jocului. Este recomandat să arunci o privire peste aceste informații, pentru a înțelege mai bine mecanismele jocului.
 4. Rotirea Rolelor: După ce ai setat miza și te-ai familiarizat cu simbolurile, ești gata să începi. Apasă pe butonul verde „SPIN” și urmărește rolele cum se rotesc, aducând cu ele șansele la câștiguri generoase.

Nu trebuie să uităm de funcțiile speciale care aduc un plus de dinamism și excitație în Burning Hot Demo:

 • Funcția Gamble: Aceasta este o funcție care îți permite să îți dublezi câștigurile, dacă ești dispus să riști.
 • Jackpot-ul Progresiv: Acesta este conectat la toate jocurile EGT și poate oferi câștiguri colosale. Poți afla mai multe informații despre această funcție în meniul jocului.

În concluzie, Burning Hot Demo este un joc care combină simplitatea cu funcții atractive, oferind astfel o experiență completă oricărui pasionat de păcănele. Cu câteva clicuri, te poți avânta într-o aventură palpitantă, plină de surprize și recompense.