40 Burning Hot

winmasters logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Winmasters

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Mr. Bit

slotV logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit SlotV

mozzart logo

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Mozzart

ProviderEGT (Amusnet)
RTP95.93
Role5
Linii de plata40
Rotiri gratuiteNu
ScatterDa
WildDa
JackpotDa
VolatilitateMedie 
Tip de jocPacanele cu septari
Taguri de jocFructe, Septari, Trifoi
Bet Minim0.40
Bet Maxim400

Într-o lume în care jocurile de cazino evoluează într-un ritm alert, EGT rămâne un nume emblematic în această industrie, având în portofoliu unele dintre cele mai căutate și apreciate sloturi. Din această gamă remarcabilă, seria “Hot” se distinge în mod special, fiind recunoscută pentru evoluția sa constantă și inovația adusă. Mergând pe drumul succesului, de la originalul Burning Hot până la 20 Burning Hot, acum avem plăcerea să ne aplecăm asupra celei mai recente adăugiri: 40 Burning Hot.

Acest joc nu doar că aduce un număr mărit de linii de câștig, ci și premii care te vor lăsa fără cuvinte. Fie că ești un fan al sloturilor clasice cu fructe suculente și simboluri norocoase sau ești pur și simplu în căutare a ceva nou și palpitant, 40 Burning Hot promite să îți ofere o experiență de neuitat. Vino alături de noi în această analiză detaliată pentru a descoperi secretele și farmecul acestui joc fascinant.

Ce este 40 Burning Hot?

40 Burning Hot, o creație semnată de renumitul producător de jocuri EGT, reprezintă una dintre cele mai apreciate inovații în universul sloturilor cu tematică de fructe. Lansat în octombrie 2017, jocul se distinge printr-un design modern și atrăgător, fiind perfect optimizat pentru dispozitivele mobile, indiferent dacă sunt Apple sau Android.

Construit pe o matrice de 5 role și 4 rânduri, 40 Burning Hot oferă nu mai puțin de 40 de linii fixe de câștig, făcând experiența jucătorului una captivantă la fiecare rotire. Simbolistica jocului se înscrie în linia clasică a sloturilor cu fructe, însă cu particularități ce îi conferă o notă distinctivă. Astfel, avem 11 simboluri, majoritatea (8 dintre ele) fiind fructe precum portocale, lămâi sau cireșe. Acestea sunt urmate în valoare de clopote, pepeni verzi și struguri, iar la vârful piramidei câștigurilor se situează simbolul cu cifra 7, care, chiar și în combinații de doar două elemente, poate genera câștiguri substanțiale.

O altă particularitate este simbolul Wild, reprezentat de trifoiul cu patru foi, care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Acest simbol are puterea de a înlocui orice alt simbol de pe tambur, cu excepția celor două simboluri Scatter, care sunt steluța mov și semnul dolarului. Indiferent de simbolul Scatter ce apare pe role, jucătorul este recompensat cu o victorie de tip Scatter.

Dar ce face cu adevărat special 40 Burning Hot? În primul rând, jocul are un RTP de 95,93% și o volatilitate medie, ceea ce oferă o combinație echilibrată între frecvența câștigurilor și valoarea lor. Apoi, pe lângă funcția Gamble, care permite dublarea câștigurilor, jocul vine cu un Jackpot Progresiv, adăugând un plus de entuziasm și potențial de câștig.

40 Burning Hot este un slot ce combină tradiționalul cu inovația, oferind o experiență de joc unică și atrăgătoare pentru orice pasionat de cazinouri online. Dacă doriți să experimentați toate aceste funcționalități într-un mediu real, numeroase cazinouri online din România vă stau la dispoziție cu bonusuri atractive și oferte irezistibile.

Simboluri și Mize în 40 Burning Hot Demo

Când ne gândim la un joc de păcănele, primul lucru care ne vine în minte sunt simbolurile strălucitoare și combinațiile lor câștigătoare. În 40 Burning Hot, acestea sunt mai mult decât simple imagini; ele sunt cheia spre câștiguri impresionante.

Pentru a începe, sistemul de mize al acestui joc se bazează pe renumita formulă EGT, cu mize variind între 1 și 20 de credite per linie. Astfel, având în vedere cele 40 de linii disponibile, jucătorii pot paria între 40 și 800 de credite per rotire.

La nivelul simbolurilor, 40 Burning Hot se distinge printr-o varietate care combină clasicul cu particularitățile. În fruntea listei de valoare se situează simbolul dolar, care pe lângă faptul că oferă un multiplicator de 100x, este și Scatter, având capacitatea de a apărea oriunde pe role. Urmează apoi șeptarii, care pentru o combinație de cinci elemente aduc un multiplicator de 75x. Steluța norocoasă, tot un simbol Scatter, poate aduce un multiplicator de 20x pentru trei combinații pe rolele 1, 3 sau 5. Alte simboluri de bază, precum strugurii și pepenii, oferă 12,5x, în timp ce clopoțeii și restul fructelor variază între 5x și 2,5x.

Din perspectiva mizelor maxime, iată câteva câștiguri potențiale:

 • Șeptari: până la 60.000 de credite
 • Struguri și Pepeni: până la 10.000 de credite
 • Clopoței: până la 4.000 de credite
 • Cireșe, lămâi, prune și portocale: până la 2.000 de credite

Însă jocul nu se rezumă doar la acestea. Simbolul Wild, reprezentat de trifoiul cu patru foi, are puterea de a acoperi întreaga rolă, înlocuind celelalte simboluri și potențializând câștigurile. Acesta apare pe rolele 2, 3 și 4.

Jocul include și funcția Jackpot Cards, un jackpot misterios pe patru niveluri, și Gamble, care permite dublarea câștigurilor. Atenție însă, aceasta din urmă poate fi și un bumerang, în cazul unei alegeri greșite.

40 Burning Hot Demo oferă o plajă largă de simboluri și combinații, fiecare având potențialul să transforme o rotire simplă într-o victorie memorabilă. Dacă ești în căutarea unei aventuri palpitante, acest joc este alegerea potrivită!

Cum joc 40 Burning Hot demo?

Lumea sloturilor online este vastă și plină de varietate, dar uneori avem nevoie de un ghid pentru a naviga cu ușurință în aceste ape. Iată cum poți începe aventura ta cu 40 Burning Hot demo.

 1. Pregătirea Jocului:

  • Accesează butonul „Joacă Gratis” de la începutul paginii. Într-o clipă, vei fi întâmpinat de designul atractiv al slotului, cu fructele sale suculente și simbolurile norocoase.
  • Observă bara de jos a ecranului, unde vei putea selecta suma pe care dorești să o pariezi. Având în vedere că jocul are 40 de linii de plată fixe, singurul lucru pe care trebuie să-l decizi este valoarea pariului, care poate varia de la 40 la 800 de credite.
 2. Navigare și Setări:

  • Tot în partea de jos, vei găsi o bară de meniu. Aceasta este poarta ta către informațiile esențiale despre joc.
  • Pentru cei care doresc o experiență de joc continuă, fără întreruperi, există opțiunea de joc automat. Aici poți seta condiții specifice, de exemplu, ca rotirile să se oprească atunci când soldul tău scade sub o anumită valoare.
  • Pentru a te familiariza mai bine cu simbolurile și câștigurile potențiale, accesează secțiunea cu informații despre joc (adesea reprezentată printr-un tabel de plăți și caracteristici speciale).
  • Dacă ești în căutarea de informații suplimentare sau ai întrebări specifice despre joc, nu ezita să accesezi secțiunea marcată de semnul întrebării.
 3. Începe Aventura:

  • După ce te-ai familiarizat cu toate setările și opțiunile disponibile, este timpul să începi! Apasă pe butonul „Spin”, reprezentat de săgețile verzi din dreapta ecranului, și urmărește simbolurile cum se rotesc, sperând la combinații câștigătoare.

40 Burning Hot demo este, în esență, un joc simplu și intuitiv, care respectă tradiția sloturilor clasice EGT. Cu un gameplay direct și funcții clare, este ideal pentru novici, dar și pentru veterani care caută o experiență relaxantă și plăcută. Așadar, indiferent de nivelul tău de experiență în lumea sloturilor, 40 Burning Hot demo este gata să îți ofere ore de distracție!