300 Shields Slot

conti cazino rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Conti

gets bet rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la Gets Bet

netbet rotiri gratuite fara depunere

Profită de cel mai nou bonus fără depunere de la NetBet

Casa Pariurilor bonus de ziua ta

Profită de cel mai nou bonus de bun venit Casa Pariurilor

ProviderNYX Gaming
RTP95.29
Role5
Linii de plata25
Rotiri gratuiteDa
ScatterDa
WildDa
JackpotNu
VolatilitateMedie spre mare
Tip de jocPacanele cu speciala
Taguri de jocScut, Razboi
Bet Minim1.25
Bet Maxim50

Într-o lume unde pasiunea pentru jocurile de noroc se împletește cu fascinația pentru poveștile eroice, 300 Shields Slot se ridică ca un etalon al jocurilor de păcănele. Inspirat din bătălia istorică de la Termopile și evocând atmosfera captivantă a filmului „300„, acest joc dezvoltat de NextGen Gaming te invită să trăiești emoții intense într-un univers unde curajul și strategia fac legea.

Fie că ești un jucător în căutarea unei experiențe noi, sau un fan al tematicii antice, 300 Shields Slot și varianta sa „Extreme” îți oferă o aventură pe măsura așteptărilor. În rândurile ce urmează, vom explora împreună secretele acestui slot care a cucerit inimile jucătorilor. Fie că vrei să joci pe bani reali sau să te bucuri de o partidă gratuită, 300 Shields te așteaptă să descoperi magia Antichității.

Ce este 300 Shields?

300 Shields este un joc de păcănele care ne transportă în inima Spartei, o cetate încărcată de istorie și măreție. Pe măsură ce ecranul de joc se dezvăluie, privirea ți se va pierde în câmpurile de grâu care se întind la orizont, în timp ce dealurile și templele grecești se conturează în depărtare. Însă, această imagine pașnică este întreruptă de simboluri care evocă războaiele purtate de spartani: săgeți ascuțite, săbii strălucitoare, războinici spartani înarmați și adversarii lor, perșii.

Structural, jocul respectă o compoziție clasică, având 5 role și 3 rânduri. Pe lângă acest cadru, sunetele jocului aduc un plus de autenticitate și intensitate. Bătăile ritmice ale tobelor te vor însoți la fiecare rotire, deși nu vei găsi o melodie constantă în fundal. Cu toate acestea, această combinație sonoră creează un echilibru perfect, oferind o experiență imersivă jucătorului. Mai mult, datorită optimizării, te poți bucura de 300 Shields direct de pe telefonul mobil, fără compromisuri.

Mize si castiguri 300 Shields Slot

300 Shields Slot este un joc ce recompensează jucătorii cu o serie de simboluri care, combinate corect, generează câștiguri atractive. Este esențial să înțelegi cum funcționează aceste simboluri și cum ele contribuie la experiența ta de joc.

În primul rând, simbolurile jocului plătesc doar dacă sunt aliniate de la stânga la dreapta. Există, însă, excepții: războinicul persan și nava de război care, surprinzător, îți oferă câștiguri chiar și atunci când apar în combinații de numai 2 simboluri. Pentru restul simbolurilor, combinația câștigătoare începe de la 3 simboluri. Iată ce câștiguri poți obține pentru fiecare simbol, atunci când aliniezi 5 dintre ele pe o linie de plată, cu condiția să joci cu pariul maxim:

 • Războinicul persan: până la 250 de fise;
 • Nava de război: până la 250;
 • Sabia: până la 200;
 • Săgețile: până la 200;
 • A și K: până la 150;
 • Q și J: până la 125;
 • 10 și 9: până la 100.

Un aspect demn de menționat este volatilitatea slotului 300 Shields, care este mică. Acest lucru înseamnă că jocul plătește frecvent, dar sumele câștigate sunt mai degrabă modeste. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă în momentul în care intri în joc datorită caracteristicilor speciale.

În ceea ce privește simbolurile speciale, 300 Shields Slot te răsplătește cu:

 • Simbolul Wild, reprezentat de războinicul spartan. Acesta are puterea de a înlocui orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare. Câștigul maxim pe care îl poate genera este de 1.000 de fise.
 • Simbolul Scatter, ilustrat prin scutul spartan. Acest simbol aduce câștiguri indiferent de poziția lui pe role și începe să plătească de la 2 simboluri, cu un câștig maxim de 100 de fise. 3 sau mai multe astfel de simboluri declanșează funcția de rotiri gratuite.

Funcția de rotiri gratuite este, fără îndoială, cea mai atractivă caracteristică a jocului. Aceasta îți oferă inițial 5 jocuri bonus, în care combinațiile cu simbolul Wild sunt dublate.

Cu toate acestea, dacă reușești să aduni mai multe simboluri Scatter, numărul rotirilor gratuite crește, la fel și multiplicatorul, ajungând până la un impresionant 300x pentru câștigurile cu simbolul Wild.

Aceasta înseamnă că potențialul de câștig al jocului este imens, mai ales în timpul rundelor bonus.

Cum joc 300 Shields Demo?

Dacă te afli la primul contact cu 300 Shields Demo și dorești să te familiarizezi cu acest joc înainte de a te aventura în varianta pe bani reali, versiunea demo este soluția ideală. Iată câțiva pași simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru a juca:

 1. Setarea Pariului:În partea dreaptă a ecranului, vei observa un buton care arată ca o monedă. Prin apăsarea acestuia, îți vei putea alege valoarea mizei per linie de câștig. Valorile variază între 0,01 și 0,5 fise. Fiind 25 de linii de plată, miza maximă ce poate fi plasată pentru o singură rotire este de 12,5 fise.
 2. Începerea Jocului:După ce ai stabilit miza dorită, tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul ”play”, aflat lângă butonul de setare a pariului. Acesta va iniția o rotire a rolelor.
 3. Accesarea Meniului:În colțul din dreapta sus, unde vezi o icoană cu rotițe, se află meniul jocului. Aici, vei găsi mai multe opțiuni, ordonate de la stânga la dreapta:
 • Opțiunea de a activa sau dezactiva sunetul.
 • Modul de joc automat, unde poți seta un număr predefinit de rotiri consecutive, cuprins între 5 și 100.
 • Secțiunea cu informații, unde vei găsi detalii despre simboluri, plăți, reguli și caracteristicile speciale ale jocului.
 • Butonul pentru setarea pariului și numărului de linii de plată active.
 • Opțiunea de închidere a jocului.
 1. Joc Automat:Dacă dorești să te relaxezi și să lași jocul să ruleze de la sine, poți opta pentru modul de joc automat. Alege numărul de rotiri pe care vrei să le ruleze jocul în mod automat și relaxează-te urmărind acțiunea.
 2. Setarea Liniilor de Plată:Deși 300 Shields vine cu 25 de linii de plată, poți alege câte dintre acestea să fie active în timpul jocului. Acest lucru îți permite să ajustezi strategia și să controlezi miza pentru fiecare rotire.
 3. Informații Suplimentare:Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre simboluri, combinații câștigătoare sau funcții speciale, butonul de informații îți oferă toate detaliile necesare.

Urmează acești pași și vei descoperi în scurt timp toate secretele și frumusețea jocului 300 Shields.

Concluzie 300 Shields Slot

300 Shields Slot nu este doar un simplu joc de păcănele. Este o aventură în lumea spartană, care te îndeamnă la mai mult decât o simplă rotire a rolelor. Încurajând jucătorul să își depășească limitele, să riște și să își dezvolte strategii, jocul se transformă într-o experiență captivantă și educativă în același timp.

Premiile generoase și numeroasele bonusuri sunt, desigur, unul dintre principalele atractii ale 300 Shields Slot. Însă, ceea ce îl face cu adevărat special este modul în care îmbină distracția cu provocarea. Fiecare rotire poate fi o oportunitate de câștig, fiecare moment în joc te poate duce mai aproape de marele premiu.

În final, 300 Shields Slot reușește să ofere o combinație armonioasă între divertisment, strategie și recompense. Este un joc care îi va satisface atât pe novici, cât și pe jucătorii experimentați, oferind fiecăruia o experiență personalizată și de neuitat. Indiferent de stilul tău de joc sau așteptările pe care le ai, 300 Shields este gata să te surprindă în cel mai plăcut mod posibil.